2023 Etimesgut Belediyesi iftar çadırı nerede kurulacak?

2023 Etimesgut Belediyesi iftar çadırı nerede kurulacak?

Ankara'da bu sene Ramazan'da da oruçlarını tutmaya hazırlanan pek çok Ankaralının araştırdığı konular arasında iftar çadırları yer aldı.

Birçok ilde belediyeler tarafından Ramazan çalışmaları devam ederken vatandaşların özellikle merak ettiği konulardan birisi de iftar çadırlarının nerede kurulduğu oldu. 2023 Etimesgut Belediyesi iftar çadırlarının nereye kurulduğu açıklandı. Etimesgut internet sitesi üzerinden üç farklı noktaya iftar çadırı kurulduğunu açıkladı.

Ankara'da bu sene Ramazan'da da oruçlarını tutmaya hazırlanan pek çok Ankaralının araştırdığı konular arasında iftar çadırları yer aldı. Binlerce kişinin uzun iftar sofralarında yer alacağı çadırlar Etimesgut Belediyesi tarafından 3 farklı noktaya kurulacak.

ETİMESGUT İFTAR ÇADIRLARI NEREDE?

Etimesgut Belediyesi iftar çadırı 2023 Ankaralı vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Ankaralı vatandaşlar ''Etimesgut belediyesi 2023 iftar çadırı nerede kurulacak?'' sorusunun yanıtını aratmaya devam ediyor. 2023 Etimesgut iftar çadırı nerede kurulacak? Etimesgut iftar çadırına nasıl gidilir?

Etimesgut Belediyesi'nde iftar çadırı bu sene üç farklı noktada kurulacak. 2023 Etimesgut Belediyesi iftar çadırı Belediye Hizmet Binası ve Atayurt Mahallesi Emekliler Konağı Bahçesi’ne kurulacak.

Ramazan ayı boyunca birçok kişi Etimesgut Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırlarında kalabalık iftar sofralarının tadını çıkarabilecek.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.