2023 Keçiören Belediyesi iftar çadırları nerede kurulacak?

2023 Keçiören Belediyesi iftar çadırları nerede kurulacak?

Ankaralı vatandaşlar iftar çadırlarının nerede kurulduğunu merak ederken özellikle de oldukça büyük ilçelerden birisi olan Keçiören iftar çadırı en çok araştırılan konular arasında yer aldı.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte bu mübarek ayda birçok kişi iftar ve sahuru bir arada yapmaya hazırlanıyor. Vatandaşların Ramazan ayının gelmesinin ardından iftar çadırlarının nerede kurulacağını araştırmasıyla belediyeler tarafından tek tek duyurular yapılmaya başlandı. Peki Keçiören Belediyesi 2023 iftar çadırı nerede kurulacak?

Ankaralı vatandaşlar iftar çadırlarının nerede kurulduğunu merak ederken özellikle de oldukça büyük ilçelerden birisi olan Keçiören iftar çadırı en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Ankara Keçiören'de yaşayan ya da çalışan vatandaşlar arama motorları üzerinden 'Keçiören iftar çadırı 2023' araştırması yapmaya devam ediyor.

KEÇİÖREN İFTAR ÇADIRLARI KURULDU MU?

Keçiören Belediyesi tarafından bu Ramazan iftar çadırı kurulup kurulmayacağı merak konusu oldu. Keçiören Belediyesi tarafından 2023 Ramazan ayı için iftar çadırı duyurusu gelmezken henüz internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden iftar çadırı ile ilgili herhangi bir bilgi yayınlanmadı.

Keçiören Belediyesi tarafından bu sene deprem bölgesine iftar çadırı kurulurken henüz Keçiören'e bir iftar çadırı kurulduğu bilgisi gelmedi. Keçiören tarafından iftar çadırı duyurusu yapıldığında anında haberdar olmak için ankarabulteni.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.