2023 Pursaklar Belediyesi iftar çadırı nerede, kurulacak mı, kuruldu mu?

2023 Pursaklar Belediyesi iftar çadırı nerede, kurulacak mı, kuruldu mu?

Ankara'nın büyük ilçelerinden birisi olan Pursaklar Belediyesi tarafından bu Ramazan iftar çadırı kurulup kurulmayacağı merak konusu oldu.

Ramazan ayının gelmesinin ardından vatandaşların en çok araştırdığı konulardan birisi de iftar çadırı yerleri oldu. Mübarek Ramazan ayının gelişinin ardından özellikle de belediyelerin Ramazan ayı boyunca iftar çadırı kurup kurmayacağı merak edilirken Ankara Pursaklar ilçesinde yaşayan vatandaşlar arama motorları üzerinden 'Pursaklar iftar çadırı 2023' araştırması yapmaya devam ediyor.

Ankara'nın büyük ilçelerinden birisi olan Pursaklar Belediyesi tarafından bu Ramazan iftar çadırı kurulup kurulmayacağı merak konusu oldu. Kalabalık iftar sofraları bu Ramazan'da da kapıya gelirken Pursaklar Belediyesi iftar çadırı yerleri merak edildi.

PURSAKLAR BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI

Pursaklar Belediyesi tarafından deprem bölgesinde birçok destek sağlanmaya devam edilirken Ramazan'da iftar çadırına ait herhangi bir duyuru ya da paylaşım henüz yapılmadı. Pursaklar Belediyesi resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden iftar çadırına dair bir bilgi paylaşımı olmazken geçtiğimiz sene iftar çadırı Pursaklar Karacaören Toki Blokları İçine kurulmuştu.

Pursaklar Belediyesi tarafından iftar çadırı duyurusu geldiğinde anında haberdar olmak için bildirimlerini açmayı unutmayınız.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.