2023 Ankara 23 Nisan ücretsiz etkinlikler

2023 Ankara 23 Nisan ücretsiz etkinlikler

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ücretsiz bir etkinlik veya kutlamanın geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte birçok çocuk ve veli 23 Nisan adına düzenlenecek ücretsiz etkinlik araştırması yapmaya başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ücretsiz bir etkinlik veya kutlamanın geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen birçok etkinlik yer alırken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Ankara'da ücretsiz etkinlik düzenlenip düzenlenmeyeceği araştırma konusu olurken 23 Nisan'ın yaklaşması ile birlikte çocuklar ve veliler arama motorları üzerinden ''23 Nisan Ankara'da ücretsiz etkinlik var mı?'' sorusunun yanıtını aratmaya başladı.

23 NİSAN ANKARA'DA ÜCRETSİZ ETKİNLİK VAR MI?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan 2023 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenecek etkinlikler merak konusu oldu. 23 Nisan'a oldukça kısa bir süre kala ABB tarafından ücretsiz etkinlik düzenlenip düzenlenmeyeceği merak konusu olmuştu.

Henüz ABB tarafından 2023 senesi için bir etkinlik takvimi yayımlanmadı. Geçtiğimiz sene ise 23 Nisan'da çocuklar için Halk Ekmek Fabrikası’nda ‘cupcake’ yapımına, AŞTİ’de FOMGET Halk Oyunlarından AYM’lerde çocuklar tarafından hazırlanan gösterilere kadar çeşitli kutlama programları gerçekleştirilmişti. Bu sene 23 Nisan'da ücretsiz etkinlik duyurusu geldiğinde anında haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.