2023 Ankara Büyükşehir Belediyesi bayram harçlığı verecek mi?

2023 Ankara Büyükşehir Belediyesi bayram harçlığı verecek mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ''2023 bayram harçlığı verilecek mi?'' sorusunun yanıtı aratılmaya devam ederken Ankaralı vatandaşlar tarafından detaylar merak edildi.

Ramazan Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle birçok kişi tarafından aynı soru aratılmaya başlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ''2023 bayram harçlığı verilecek mi?'' sorusunun yanıtı aratılmaya devam ederken Ankaralı vatandaşlar tarafından detaylar merak edildi.

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi sosyal desteğe ihtiyacı olan ailelere bayram harçlığı ödemesi yapmaya hazırlanan Ankara Büyükşehir Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene de sosyal desteğe ihtiyaç sahibi olan vatandaşları unutmadı. Peki Ankara Büyükşehir Belediyesi bayram harçlığı programı nedir, kimler başvurabilir?

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAYRAM HARÇLIĞI BAŞVURUSU

''Ankara Tek Yürek'' projesi kapsamında hayata geçirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi Bayram harçlığı ile bu sene de bayramda ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzü gülecek. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte bayram harçlığı araştırmaları başlarken Türkiye'nin en kalabalık ikinci ili olan Ankara'da da bayram harçlığı araştırmaları yapılmaya başlandı.

Maddi anlamda desteğe ihtiyacı olan vatandaşların başvuruda bulunabileceği Ankara Büyükşehir Belediyesi bayram harçlığı uygulamasında en çok araştırılan konulardan birisi de kimlerin başvuruda bulunabileceği oldu. ABB Bayram harçlığından yararlanmak isteyen kişilerin şu şartları karşılaması gerekiyor;

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan bayram harçlığı programına dahil olmak ve bu bayram harçlığından yararlanmak isteyen kişilerin Ankara il sınırları içerisinde ikamet etmesi ve sosyal yardıma ihtiyaç duymaları gerekmektedir. Başvuruda bulunarak belediye tarafından sağlanan yardımlardan yararlanılabilmektedir.

KİMLER, NEREDEN BAŞVURABİLİR?

Ankara Büyükşehir Belediyesi bayram harçlığından yararlanmak isteyen vatandaşların başvurularını yapmaları için izlemeleri gereken adım ise şu şekilde yer almaktadır;

ABB Sosyal Hizmetler ve Daire Başkanlığı internet sitesine giriş yaptıktan sonra ''Bayram Harçlığı Başvurusu'' bölümüne tıklayınız. Başvuru formunu dikkatli bir şekilde doldurunuz. Ardından başvurunuzun onaylanmasını bekleyiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.