PTT hesabı olanlar hemen hesaplarınızı kontrol edin! Hesabı olanlara 44 bin TL nakit!

PTT hesabı olanlar hemen hesaplarınızı kontrol edin! Hesabı olanlara 44 bin TL nakit!

PTT hesabı olan vatandaşlar için büyük fırsat! PTT hesabı olan müşterilerine 44 Bin TL nakit verileceği duyuruldu. Başvuru yapın hesabınıza gelsin.

PTT'den nakde ihtiyacı olanlar için büyük bir fırsat. İlaç gibi gelecek bir uygulama ile 44 bin TL'lik nakit para imkanı. Mayıs 15 tarihinde PTT hesaplarına yatırılacak. PTT hesabı olanlar hesaplarında 3 ay boyunca tuttuğu para kadar ödeme yapılacak bu ödemeler direk hesaplarına yatırılacak. Yapılan promosyonun detayları haberimizde.

442136-753262271.jpg

PTT Yeni promosyonunu açıkladı

PTT acil nakit ihtiyacı olan hesap sahiplerine harika bir promosyon açıkladı. Bu promosyon ile birlikte nakde sıkışanlara ilaç olacak. Kampanya kapsamında hesabı bulunan vatandaşlara 44 Bin TL'ye kadar ödeme yapılacak. Başvuru şartları ve detaylar haberimizin içinde yer alıyor.

kimlik-karti-ptt-atm-para-cekme-2.jpg

Promosyon detayları şu şekilde

Hesabında 3 aylık ortalama bakiyesi 10 bin TL olan PTT müşterilerine 14 bin TL ödeme yapılacak. Hesabında 3 aylık ortalama bakiyesi 20 bin TL olan PTT müşterilerine 28 bin TL nakit destek sağlanacak. Hesabında 3 aylık ortalama bakiyesi 30 bin TL olan PTT müşterilerine ise 44 bin TL nakit ödeme yapılacağı konusunda açıklama yapıldı.

Bu kampanyadan faydalanmak için ne yapmalıyız nasıl başvuru yapabiliriz?

Kampanya kapsamından yaralanabilmek için başvuru işlemleri PTT şubelerinden ya da internet bankacılığından yapılması gerekmektedir. Başvuru işlemlerini tamamlayan kişilerin başvuruları onaylanması ile birlikte 44 bin TL’ye kadar nakit para ödemesi yapılacak. Maaşını PTT'den alanlar için bu promosyon bir çok vatandaşımıza ilaç olacak. 30 bin TL PTT hesabında bulunanlar 44 bin TL alacaklar. Kampanyaya katılmayan müşteriler maalesef yararlanamayacak. Sakın kaçırmayın bu fırsatı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.