Chery yeni otomobili Tiggo 9’u görücüye çıkardı!

Chery yeni otomobili Tiggo 9’u görücüye çıkardı!

Otomobil piyasasında dev markalar en yeni modellerini araç severler ile buluşturmaya devam ediyor. Hibrit ve elektrikli olarak çıkan bir çok yeni model içten yanmalı araçların yavaş yavaş tarihe geçtiğini gösteriyor.

Çinli otomobil üreticisi Chery adından söz ettirecek bir otomobil daha piyasaya sundu. Ünlü marka tam 1400 km menzil sunan yeni modeli Tiggo 9’u düzenlenen fuarda tanıttı. Ülkemizde de en çok satan araç gövde tipi olan SUV cinsinde üretilen araç söz konusu fuarda otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Piyasada kısa sürede adından söz ettirmesi beklenen SUV modellerinden olan Tiggo 9 tasarımı ile de dikkat çekiyor. Tiggo 9 ‘un henüz araç içi görüntülenemedi fakat dış görünümünden dolayı daha hacimli bir araç olduğu gözlerden kaçmadı.

CHERY TİGGO 9 TANITILDI

Üretilen bu yeni aracın hibrit olmasının yanı sıra içten yanmalı versiyonlarının da olacağı ifade edilirken webtekno’da yer alan habere göre yıl sonuna kadar küresel pazarda yerini alması bekleniyor.

chery-yeni-otomobili-tiggo-9u-gorucuye-cikard.webp

Tiggo 9’un ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Markalar ürettikleri araçları farklı dönemlerde farklı ülkelerde satışa sunabiliyor. Ülkemizde ürettiği ve satışa sunduğu pek çok araç modeli olan Chery’nin Türkiye ayağından da bu konuda açıklamalar geliyor.

Son dönemde ülkemizde SUV ve elektrikli araçlara olan ilgi artarak devam ediyor. Yılın ilk 2 ayında en çok satılan 2. SUV modeli Chery Tiggo 8 Pro olmuştu. Tiggo ailesinin bir üst modeli 9 ile ilgili ilerleyen günlerde daha detaylı bilgilerin paylaşılması ön görülüyor.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.