Heyecanla beklenen Renault Duster geliyor!

Heyecanla beklenen Renault Duster geliyor!

2024 yılında çıkacağı açıklanan Renault Duster için lansman yapıldı. Türkiye’de üretilecek olan Renault Duster dünyada ilk olarak fiziki olarak Türkiye’de tanıtıldı.

Heyecanla beklenen Renault Duster geliyor! - Dacia Duster oldukça tutulan bir otomobil haline gelince benzerine pek rastlanmayan bir şekilde Renault’a transfer olduğu açıklanmıştı. 2024 yılında Renault Duster model aracın piyasaya çıkacağı biliniyordu.

Herkes bu aracı büyük bir merakla bekliyordu. Renault firması Renault Duster için ilk tanıtımı yaptı. Yapılan fiziki tanıtım bu model için dünyada yapılan ilk tanıtım olma özelliğine de sahip oldu.

ÖZELLİKLERİ NELER?

Renault Duster için en çok merak edilen konu Renault firmasının bu modelde hangi değişiklikleri yapacağı olmuştu. Renault Duster de tıpkı Dacia Duster gibi SUV konseptinde hazırlandı. Ancak Renault Duster sadece hibrit motor seçeneklerine sahip olacak. Hibrit araç kategorisinde üretilecek olan Renault Duster 4x4 ve 4x2 olarak motor gücüne sahip olacak. Bursa’da bulunan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek olan Renault Duster buradan tüm dünyaya gönderilecek. 100 kilometrede 5 litre yakıt tüketimine sahip olacak araç emsallerine göre de yakıt tasarrufuna sahip olacak bir araç olarak dikkat çekiyor.

heyecanla-beklenen-renault-duster-geliyor.webp

NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Renault Duster göz alıcı tasarımı ile tanıtılınca herkes ne zaman satışa çıkacağını sorgulamaya başladı. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre Renault Duster Mayıs ayının sonunda ön siparişe açılacak. Renault Duster bu yaz ise yollarda olacak. Renault Duster satın almak isteyenler ön sipariş şansını kaçırırsalar yaz aylarında bu otomobili herhangi bir Renault bayisinden satın alma imkanı bulacaklar.

FİYATI NE KADAR OLACAK?

Renault firması Renault Duster için ilk tanıtımı yaptı ama henüz fiyat açıklamasında bulunmadı. Bu otomobilin hibrit motora sahip olması, SUV tasarımı Renault kalitesi ile birleşince fiyatın 1,5 Milyon TL’den başlaması bekleniyor. Ancak firma henüz bu satış fiyatını açıklamadı. Ayrıca lansmana özel bir de fiyat açıklanacak. Lansman fiyatı ile ön siparişlerde müşterilere özel bir indirim uygulanacağı da tahmin ediliyor.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.