18 Mart Çanakkale Zaferi hutbesinde Atatürk'ün adının geçmemesi kargaşaya neden oldu!

18 Mart Çanakkale Zaferi hutbesinde Atatürk'ün adının geçmemesi kargaşaya neden oldu!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafınca hazırlanan cuma hutbesinin okunmasının ardından kılınan cuma namazında şehitler için dua edildi.

Cuma namazı nedeniyle Bursa'da bir camide bulunan vatandaş 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin konu edindiği hutbede Mustafa Kemal Atatürk'ün geçmemesi üzerine tepkisini dile getirdi. Adamın tepkisinin üzerine açıklama yapmaya çalışan imam açıklamasını yaptığı sırada bir başka şahıs konuya tepki gösteren diğer şahsa saldırdı.

Bursa'da cuma hutbesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi konu edildi. Hutbe boyu Mustafa Kemal Atatürk'ün adının geçmemesi üzerine tepkisini dile getiren şahsa camide ki bir başka şahıs saldırdı. Camide yaşanan o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

bursa-da-camide-ataturk-kavgasi-ortalik-bir-anda-karisti-o-anlar-kamerada-1679125302-75-x750.webp

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafınca hazırlanan cuma hutbesinin okunmasının ardından kılınan cuma namazında şehitler için dua edildi. Bursa'daki Cevizlik Ali Rıza İnak Camii'nde cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'ün adının geçmemesinden rahatsız olan bir vatandaş tepki göstererek "Atatürk'e sahip çıkın, vatanı kurtaran Atatürk" diyerek ayağa kalktı.

Bunun üzerine bir başka şahıs Atatürk'ün adının geçmemesinden rahatsız olan şahsın üzerine saldırdı. Olayın ardından imama tepki gösteren şahıs dışarıya çıkarıldı.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.