2023 DSİ 1727 personel alımı şartları nelerdir?

2023 DSİ 1727 personel alımı şartları nelerdir?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan duyuru ile birlikte Devlet Su İşleri'ne 1727 personel alımı yapılacağı açıklandı.

Bugün Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte Devlet Su İşlerine toplamda 1727 personel alımı yapılacağı açıklandı. İlanlar arasından başvuru yapmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve ilanın detayları ise oldukça merak edildi.

DEVLET SU İŞLERİ 1727 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Bugün Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından yapılan "DSİ Genel Müdürlüğümüzün merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde görev yapmak üzere; 2023 Nisan ve Mayıs ayı içerisinde çeşitli branşlarda 1727 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz. Allah devletimize, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Hayırlı, uğurlu olsun." şeklindeki açıklama ile birlikte yapılacak olan personel alımı hakkında bilgi verildi.

screenshot-3.png

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yapılan duyuruda personel alımlarının Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilmesi beklendiği ifade edilirken, henüz başvuru kılavuzu yayımlanmadı. Yakın zamanda yayımlanması beklenen kılavuz ile birlikte başvuru şartlarının öğrenileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.