AK Parti eski milletvekili ve jandarma arasında tartışma çıktı

AK Parti eski milletvekili ve jandarma arasında tartışma çıktı

Yol çevirmesi yapan jandarmaların dur ihtarına uymayan AK Parti eski Milletvekili ve eski Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı askerlerle kavga etti.

Aracını durduran jandarma ile tartışma yaşayan AK Parti eski milletvekili Mazhar Bağlı tartışma sırasında jandarmaya kurduğu sert sözlerle gündeme geldi. Jandarmanın aracını durdurması üzerine tepki veren Bağlı yere yatırıldığını iddia ederken jandarmaya "Sen peygamber çocuğu musun?" dedi.

Yol çevirmesi yapan jandarmaların dur ihtarına uymayan AK Parti eski Milletvekili ve eski Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı askerlerle kavga etti. Jandarmaların aracını durdurarak kendisin yere yatırdığını iddia eden Bağlı kendisinin kaçtığını söyleyen askerler karşısında "Jandarmalar yalan söylüyor, kaçtığım falan yoktu" demesi de oldukça dikkat çekti.

Eski Milletvekili ve askerler arasında yaşanan tartışma saniye saniye kamera ile kayıt altına alınırken Bağlı'nın tartışma sırasında askere "Allah Allah, sen peygamber çocuğu musun?" dediği duyuluyor. Ayrıca askerin el kaldıran Bağlı karşısında “Kaldıramazsın. Ben kanunları uyguluyorum” cevabı alan Mazhar Bağlı, “Kaldırırım hem de nasıl kaldırırım” dediği de duyuluyor.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.