Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan Mitingine büyük ilgi!

Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan Mitingine büyük ilgi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da büyük ilgi gördü. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir kez daha adaylığını koyan Erdoğan Ankara'da halk ile buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mitingde büyük ilgi gördü. Konuşmasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan konuşmasında, “Kılıçdaroğlu ve şürekası yönetimi altında CHP, marjinal örgütlerin, LGBT savunucularının, küreselcilerin, mezhepçilik fitnesi çıkarmaya çalışanların koç başı haline geldi. Yahu sana kim dedi Alevi misin, değil misin? Bizim Alevi'ye de saygımız var her türe de saygımız var. Sen Aleviliğini yaşa ama anlatmaya gerek yok” dedi.

Muhalefet afişleri boyayla kapatıldı

AKP'liler, geniş güvenlik önlemlerinin alındığı miting alanını erken saatlerden itibaren doldurdu. Mitingin yapıldığı Millet Bahçesi’nin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasının da bulunduğu Hipodrom Caddesi ve çevredeki caddelerde CHP ve İYİ Parti afişlerinin bazıları sökülürken; Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Mansur Yavaş’ın yer aldığı afişlerin boyayla kapatıldığı görüldü. Miting alanının girişi ve çevresinde büyük boy Erdoğan afişleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.