Ankara'da depremzedelere hobi bahçesine yerleştirildi!

Ankara'da depremzedelere hobi bahçesine yerleştirildi!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir depremden etkilenen ve Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde hobi bahçelerine yerleştirilen depremzedeleri ziyarette bulundu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin yaşanmasının ardından binlerce binada yıkım gerçekleşmiş ve 47 bini geçkin vatandaş hayatını kaybetmişti. Yaşanan korkutucu depremin ardından Türkiye hala deprem yaralarını sarmaya çalışırken birçok depremzede deprem bölgesinden ayrılarak çevre illere yerleştirildi.

HOBİ BAHÇESİ EVLERİNE YERLEŞTİRİLDİLER!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem binlerce vatandaşın sadece birkaç saniye içerisinde sevdiklerinden, evinden, işinden ve memleketinden ayrılmasına neden olurken deprem bölgesindeki birkaç depremzede vatandaş Ankara'da hobi bahçelerine yerleştirildi.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir depremden etkilenen ve Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde hobi bahçelerine yerleştirilen depremzedeleri ziyarette bulundu. Ankara Kahramankazan'da bulunan hobi bahçesi evlerini oldukça sevdiklerini belirten bir depremzede "Burayı çok sevdim. Allah razı olsun bize kapıyı açtılar. Ama rahatsızlığım var. Doktora ihtiyacım oluyor. Yeni ameliyat oldum" dedi.

DEPREMZEDELERE ZİYARET!

Deprem bölgesinde yaşayan birçok depremzede asrın felaketi olarak adlandırılan depremin yaşanmasının ardından farklı illere taşınırken Ankara'ya da birçok depremzedenin sevki sağlandı. Ankara Kahramankazan'da bulunan hobi bahçesi evlerine yerleştirilen depremzede vatandaş "Etlik hastanesine iki, üç defa gittik. Kontrollerini yaptırdık. Tabi gidiş geliş biraz uzak olduğu için zor" dedi. Vatandaşlara ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Emir'e vatandaş "Oluyor, olmuyor desem yalan olur" karşılığını verdi.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.