ATV Nihat Hatipoğlu 2023 WhatsApp telefon numarası

ATV Nihat Hatipoğlu 2023 WhatsApp telefon numarası

Nihat Hatipoğlu bu Ramazan'da da milyonlarca kişiyi yalnız bırakmazken iletişim hattı üzerinden sorularını iletmek isteyen vatandaşlar araştırma yapmaya başladı.

ATV ekranlarının Ramazan aylarındaki vazgeçilmez programlarından birisi Nihat Hatipoğlu'nun sunu ile Nihat Hatipoğlu ile iftar ve sahur programı olurken bu senede kapıları çalan Ramazan ayında en çok araştırılan konulardan birisi Nihat Hatipoğlu ile iftar ve sahur iletişim WhatsApp numarası oldu. Peki Nihat Hatipoğlu ile iftar ve sahur iletişim WhatsApp numarası kaç?

ATV ekranlarında Ramazan ayı boyunca Ramazan programlarının sunuculuğunu yapan ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu yine ekran başında ulaşan izleyicilerin sorularını yanıtlamaya devam edecek. Vatandaşların merak ettiği pek çok soruya yanıt veren Nihat Hatipoğlu programı WhatsApp hattı numarası kaç?

NİHAT HATİPOĞLU İLETİŞİM NUMARASI

Programa bağlanarak soru sormak isteyen birçok kişi tarafından en çok araştırılan konular arasında Nihat Hatipoğlu programı WhatsApp hattı yer aldı. Arama motorlarında programı izleyen pek çok kişi ''Nihat Hatipoğlu ile sahur ve iftar iletişim WhatsApp numarası kaç?'' sorusunun yanıtını aratmaya devam ediyor.

Nihat Haipoğlu ile internet üzerinden sohbete katılabilmek adına ulaşılması gerekenh hat BİP HATTI 0554 888 61 08 şeklinde yer alıyor.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.