Avukat Çağrı ÜNSAL Memleket  Partisi Ankara Milletvekilliği adaylığından çekildi!

Avukat Çağrı ÜNSAL Memleket Partisi Ankara Milletvekilliği adaylığından çekildi!

Avukat Çağrı ÜNSAL Memleket Partisi Genel Disiplin Kurulu üyeliğinden, Ankara milletvekili adaylığından ve partiden istifa etti.

Memleket Partisi Ankara adayı adaylıktan çekildi. Avukat Çağrı ÜNSAL sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Memleket Partisi Ankara adaylığından çekildiğini açıkladı. Çağrı ÜNSAL Memleket Partisi Genel disiplin kurulu üyeliğinden de istifa ettiğini ve ayrıldığını açıkladı.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada ,

345705957-771982157888278-1962369955431332510-n.jpg

"Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kanlarıyla kazanılan Cumhuriyetin 100. Yılında, Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerine giriyoruz. Daha dün Erzurum mitinginde yaşananlar, nasıl bir örgütlü kötülükle karşı karşıya olduğumuzun göstergesidir. Hal böyleyken, gelinen noktada 20 yıllık AKP karanlığına karşı siyasi mücadele gösteren tüm muhalif kesimin iç tartışmaları bir kenara koyarak bu mücadeleyi birlikte sürdürmesi kaçınılmaz bir zorunluluk arz etmektedir. Bu nedenlerle, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve millet ittifakını destekleyeceğimi bildiriyor; kuruluşundan bu yana bir neferi olduğum Memleket Partisi’nin politikası İle fikir ayrılığına düşmüş olduğumdan, Ankara milletvekili adaylığından, Genel Disiplin Kurulu üyeliğinden ve parti üyeliğinden derin bir üzüntüyle istifa ediyorum. Parti içerisinde tanımış olduğum tüm yönetici büyüklerimden, arkadaşlarımdan, tüm memleket sevdalılarından affımı istiyorum. Saygılarımla." açıklaması ile partiden ayrıldığını belirtti.

Yaptığı açıklamada Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklayan Çağrı ÜNSAL Memleket Partisindeki bütün görevlerinden istifa etti. Ankara adaylığı içinde çekilen Ünsal Millet ittifakını destekleyeceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.