Bakan Akar Karadeniz'deki tahıl girişimi hakkında konuştu!

Bakan Akar Karadeniz'deki tahıl girişimi hakkında konuştu!

Konuya dair kendisine yöneltilen soru üzerine önemli açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tahıl girişiminin devamı için görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi.

18 Mart tarihinde süresi dolacak olan Karadeniz'deki tahıl girişiminin devamı için BM, Ukrayna ve Rusya ile görüşme sağlanmaya devam ettiğini belirten Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

Konuya dair kendisine yöneltilen soru üzerine önemli açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tahıl girişiminin devamı için görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi. BM, Ukrayna ve Rusya ile devam eden görüşme hakkında bilgi veren Akar açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

"Tahıl girişiminin tarafları olan BM, Ukrayna ve Rusya ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ukrayna, girişimin ikinci defa uzatılmasına yönelik olumlu görüşünü açıkladı. Rusya da benzer şekilde girişimin uzatılması konusunda olumlu tavır sergiliyor. Biz de tüm tarafların katkısıyla tahıl girişiminin devam edeceğini temenni ediyor ve bekliyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızı sürdüroyoruz."

Gündemi yakından takip etmek için ankarabulteni.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.