Bihter filmi ne zaman yayımlanacak, kadrosunda kimler var?

Bihter filmi ne zaman yayımlanacak, kadrosunda kimler var?

Bihter filmi setinden gelen ilk kareler görenlerin heyecanlanmasına neden oldu.

Bir dönem TV ekranlarına damga vuran ve bugün hala konuşulmaya devam eden Bihter dizisinin ardından gündeme damga vuran Bihter dizisinin yayımlanması için birçok izleyici geri sayıma başlarken Bihter filmi setinden ilk görüntüler geldi. Bihter dizisini seven ve filmini merak eden izleyiciler arama motorları üzerinden ''Bihter filmi ne zaman yayımlanacak?'' sorusunun yanıtını aratmaya başladı.

BİHTER FİLMİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

bihter-filminin-basrol-oyunculari-boran-kuzum-ve-15815067-1759-m.jpg

Bihter filmi setinden gelen ilk kareler görenlerin heyecanlanmasına neden oldu. Filmde Bihter karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah ve Behlül karakterine hayat veren Boran Kuzum'dan ilk kareler gelmeye başladı.

Aşk-ı Memnu bir döneme Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre gibi isimlerle damga vurmuştu. Aşk-ı Memnu uzun yıllardan bu yana hala final bölümü ile anılmaya devam ederken şimdi de Bihter filmi için izleyiciler geri sayıma başladı.

BİHTER FİLMİ KADROSU

bihter-filminin-basrol-oyunculari-boran-kuzum-ve-15815067-8790-m.jpg

Farah Zeynep Abdullah ile Behlül'ü oynayan Boran Kuzum setten görüntüler paylaşırken paylaşılan gönderi kısa sürede birçok kişi tarafından beğenildi. Aşk-ı Memnu'dan farklı olarak bir dönem filmi olmaya hazırlanan Bihter filmi şimdiden görenlerde heyecan yarattı.

Bihter filminde Adnan Bey'e Osman Sonant'ın hayat vereceği öğrenilirken ihter'i Farah Zeynep Abdullah, Behlül'ü Boran Kuzum, Nihal'i Helin Kandemir, Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi, Peyker'i Nezaket Erden, Beşir'i Lorin Merhart, Matmazel'i ise Ebru Özkan canlandıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.