Cübbeli Ahmet'den ABB Başkanı Mansur Yavaş'a ağır sözler!

Cübbeli Ahmet'den ABB Başkanı Mansur Yavaş'a ağır sözler!

İsmailağa tarikatının ünlü isimlerinden Cübbeli Ahmet, Mansur Yavaş'ı hedef aldı! Daha önce radikal söylemler ile gündeme gelen Cübbeli Ahmet, Mansur Yavaş'a hakaret etti.

Daha önce "Kadın beyanı esas olamaz", " İstanbul seçimlerinde Binali Yıldırım'a oy vermeyen haram işliyor" tarzı açıklamaları ile gündem olan İsmail ağa tarikatının önde gelen isimlerinden Cübbeli Ahmet yine bu minvalde bir açıklama yaptı. Açıklamalarında Mansur Yavaş'ı hedef alan Cübbeli Ahmet, Mansur Yavaş'a ağıza alınmayacak cümleler söyledi.

32492-0-1670496841.jpg

Mansur Yavaş'ın İHA ve SİHA'larla ilgili sözlerini çarpıtan Ünlü, Yavaş'a yönelik "Niye rahatsız oluyorsun? Sivri yerinden mi rahatsız oluyorsun, bir yerine girecek diye mi korkuyorsun?" diyerek Mansur Yavaş'a hakaret etti.

Ünlü, sosyal medyada büyük tepkiye yol açan videosunda şunları söyledi:

''Sizden kim ne hayır bekler. Bir kısım insanlar CHP'ye rey verecek ya... Yapmadıkları kafirlik mi kaldı ya! Yapmadıkları kafirlik mi kaldı! Mansur Yavaş'a bir acaba koymuştuk, şimdi ona da çarpıyı koyduk. Çünkü adam dünkü konuşmasında, evvelsi gün 'Artık İHA'dan SİHA'dan bahsedilmeyecek biz gelirsek' diyor. İHA, SİHA senin, benim namusumu koruyar ya... Ulan İHA, SİHA olmasa PKK bastı buraları... Benim karıma, senin kızına tecavüz edecek bunlar. Etmediler mi Doğu'da, Güneydoğu'da...Etmediler mi? Analar niye ağlıyor. Tecavüz etmediler mi kızlarına... İHA, SİHA senin nerene girsin ya? Senin nerene girdi yani... Niye rahatsız oluyorsun? Sivri yerinden mi rahatsız oluyorsun, bir yerine girecek diye mi korkuyorsun?'' dedi.

ankara-17.jpg

Mansur Yavaş ne demişti ?

Mansur Yavaş'ın 1 Mayıs'ta Manisa'da yaptığı açıklama şu şekilde:

“Değerli Manisalılar, artık boş lafa karnımız tok. O Anadolu Gemisi, şimdi İzmir’e geldi. Ayın 15’inden sonra gidecek. İHA, SİHA lafı da duymayacaksınız. 15’inden sonra şunu göreceksiniz: Ülkemizdeki bu mülteci akını ne olacak, mülteci deposu olduk, sınırlarımız delik deşik oldu. Bu sorun nolacak, o bitecek, açlık işsizlik ne olacak. O bitecek, 15’inden sonra acaba ben bu faturamı nasıl ödeyeceğim diyeceksiniz. Çocuğunuz çoluğunuz bir şeyler isteyecek ama hep şunu duyacaksınız: 'Konuşma be! Ben senden iyi bilirim, gençler susun! Sağlıkçılar, giderseniz gidin!' Bu tarzı göreceksiniz. Veya, gençler, bütün ümidimiz sizlerdedir, sizler bizden iyi yetiştiniz. Bizim size öğüt vermek değil, sizden akıl almaya ihtiyacımız var diyen bir yönetim gelecek.” demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.