Cumhurbaşkanı adayı üçe düştü! Muharrem İnce adaylıktan çekildi!

Cumhurbaşkanı adayı üçe düştü! Muharrem İnce adaylıktan çekildi!

Muharrem İnce dün öğlen saatlerinde yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı. Hastalığından dolayı İzmir ve Manisa gezilerini iptal eden Muharrem İnce dün saat 14'de Ankara'da Memleket Partisi Genel Merkezi'nde açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada hastalığından kaynaklı yorgun gözüken Muharrem İnce,

" İlçe, il yönetimlerinde bulundum, 5 dönem milletvekilliği yaptım, Cumhurbaşkanı adayı oldum, parti kurdum. 40 yılın üstünde mücadele ediyorum.

Yanlışa yanlış , doğruya doğru dedim. 40 yılın içerisinde haksızlık yaptığım insanlar olabilir. Bu son 45 günde gördüklerimi, 45 senede görmedim." şeklindeki açıklamaları ile CHP seçmenine sitemde bulundu.

muharrem-incenin-adayliktan-cekilme-kararina-akpden-ilk-tepki.jpg

Konuşmalarına itibarını zedeleyen ve gerçekliği yansıtmayan sosyal medya paylaşımlarına değinen İnce,

"45 gündür itibar suikastı yapıyorlar. Emniyet, savcı görevini yapmıyor, gazeteci yazmıyor. Yazanlar da FETÖ'cülere ortak gibi yazıyorlar. Benim böyle görüntülerim olmuşsa, geçmişte yaşananlarda gizlice çekilmişti. Ama benim böyle bir görüntüm, ses kaydım yok. Bu özel hayat değil, iftira. Gerçek değil." dedi. Bu açıklamalarını şu sözlerle tamamlayarak adaylıktan çekildiğini açıkladı.

" Adaylıktan çekiliyorum. Türkiye'ye üçüncü seçenek önerdim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın." dedi. Memleket Partisi destekçileri büyük bir üzüntü ile alanda Muharrem İnce'ye desteklerini göstermek için orda bulundu. Muharrem İnce gitmeden önce son söz olarak "Atatürkçüler azınlıkta kalmasın meclise sokalım Memleket Partisini oylar Memleket Partisine" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.