Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşın talebi karşısında talimat verecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşın talebi karşısında talimat verecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede vatandaşın talebini paylaştı.

Kahramanmaraş merkezli deprem başta Hatay olmak üzere çevre 10 ilde büyük bir yıkıma neden olurken Hatay'da incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Deprem bölgesine giden AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremin büyük bir yıkıma neden olduğu Hatay'da Cumhurbaşkanı Erdoğan bir vatandaşın kendisine ilettiği talebi paylaştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DEPREM BÖLGESİNDE

Depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir vatandaşın kendisine ilettiği talebi paylaşarak, "Karaçay Barajı'nın tamamlanmasıyla ilgili gerekli talimatı da döner dönmez vereceğim" ifadelerini kullandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte depremin ağır hasar gördüğü yerlerden birisi olan Hatay'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkhan ilçesinde depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

cumhurbaskani-erdogan-dan-vatandasin-karacay-15692212-8365-m.jpg

Afet Koordinasyon Merkezi'nde toplantıya katılım sağlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan hemen ardından Defne ilçesini ziyaret etti. Konteynırda vatandaşların sorunlarını dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli görüşmelerin ardından açıklamada bulundu. Karaçay Barajı'nın tamamlanmasına ilişkin bir vatandaşın talebi olduğunu belirten Erdoğan "Karaçay Barajı'nın tamamlanmasıyla ilgili gerekli talimatı da döner dönmez, özellikle de Devlet Su İşlerinden sorumlu bakanıma, Vahit Bey'e tekrar vereceğim. İnşallah, sonu hayır olur." ifadelerini kullandı.

''BUGÜN ÇADIRDA GELDİĞİMİZ KALİTE NE?''

Evsiz kalan vatandaşların ilk etapta çadırlarda kaldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Evleri yıkılan, hasar gören veya sarsıntılar sebebiyle evlerine giremeyen insanlarımızı dışarıda bırakamazdık. İlk etapta çadırla işe başladık. Tabi geçmişten bugüne şöyle masaya yatırdığımızda çadırda bile kalite neydi, bugün çadırda geldiğimiz kalite ne? Bunu bile yeterli görmüyoruz. İnşallah çadırlarda da bundan sonra çok daha farklı adımlar atacağız. Örneğin şu an burada değerlendirdiğimiz NATO'nun göndermiş olduğu çadırlar var.'' dedi.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.