Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oy verme işlemini İstanbul'da gerçekleştridi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile oyunu İstabul Üsküdardaki Saffet Çebi Ortaokulun'da oyunu kullandı. Oy kullanma işlemi sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı seçim güvenliği ile ilgili bir sorun olmadığını söyledi.

95658672-gettyimages-669036890.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamanın devamında,

"Oyumuzu kullandıktan sonra tabii söylenecek en önemli şey, Türk demokrasisi için inşallah bugün sabah itibariyle takipteyim, İçişleri Bakanımdan da aldığım bilgilere göre olaysız, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan şu ana kadar süreç devam ediyor. En önemlisi deprem bölgesindeki oyların kullanımıydı. Deprem bölgesinde vatandaşlarımız büyük bir aşkla oylarını kullanıyorlar. Oralarda da herhangi bir sıkıntı yok. Temennim odur ki akşam sayımlardan sonra ülkemiz için, Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği rabbimden niyaz ediyoruz. Bütün seçmenlerimizin hiç endişeye kapılmadan akşam saat 17.00'ye kadar oyunu kullanmaları, Türk demokrasisinin gücünü göstermesi açısında çok önemli" diyerek. Seçimi İstanbul'da takip edeceğini aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.