Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim İsveç’in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström ile görüştü!

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim İsveç’in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström ile görüştü!

Bakanlıkta İsveç'in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström ile bir araya gelen Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim görüşmeden çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

İsveç’in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström ile bakanlıkta görüşme sağlayan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim bir araya gelerek önemli konular konuştu.

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu ve AB Dönem Başkanlığı’nı yürüten İsveç’in 20 Mart’ta Brüksel’de düzenleyeceği Uluslararası Bağışçılar Konferansı iki isminde gündeminde olurken görüşmeye bağlı detaylar merak edildi.

Bakanlıkta İsveç'in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström ile bir araya gelen Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim görüşmeden çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Görüşme sırasında birlikte fotoğraf çekilen iki isimden Serim sosyal medya paylaşımında ''"Bakan Yardımcımız Yasin Ekrem Serim, İsveç'in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström'ü kabul etmiştir. Görüşmede, Brüksel'de düzenlenecek Uluslararası Bağışçılar Konferansı'na giden süreçte deprem sonrası ihya ve inşa çalışmalarımız ele alınmıştır" ifadelerine yer verdi.

131746815-1678961733.jpg

İsveç Büyükelçiliği tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında ise "Büyükelçi Herrström, bugün Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim ile görüştü. Depremden dolayı taziye dileklerini iletti ve 20 Mart'ta Türkiye ve Suriye için düzenlenecek Uluslararası Donör Konferansı aracılığıyla depremzedelere destek konusunda iş birliği ele alındı" ifadeleri kullanıldı.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.