Diyarbakır D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tahliye edildi!

Diyarbakır D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tahliye edildi!

FETÖ, Hizbullah, terör örgütü ve organize suçlar nedeniyle tutuklanmış yaklaşık 300 mahkum kişi Batman, Elazığ ve Van'a gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli depremin meydana gelmesinin ardından hasar tespit çalışmaları deprem bölgesinde devam ederken depremden etkilenen illerden birisi olan Diyarbakır'da D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu boşaltıldı.

Deprem sonrası gerekli fiziki şartlara uygun olmadığı gerekçesi nedeniyle boşaltılan Diyarbakır D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan yaklaşık 300 tutuklu ve hükümlü ile 250'ye yakın personelin sevki gerçekleşti.

300 MAHKUM SEVK EDİLDİ!

1995 Yılında inşasına başlanan 28 Aralık 2002 tarihinde tamamlanarak 22 Aralık 2003 hizmete açılan Diyarbakır Ceza İnfaz Kurumu Kampüsü içinde bulunan D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu boşaltıldı.

diyarbakir-d-tipi-yuksek-guvenlikli-kapali-ceza-15682506-6774-m.jpg

FETÖ, Hizbullah, terör örgütü ve organize suçlar nedeniyle tutuklanmış yaklaşık 300 mahkum kişi Batman, Elazığ ve Van'a gönderildi. Görevli yaklaşık 250 personelin kampüs içi dağıtımının gerçekleştirilerek görevlendirileceği belirtildi.

Gündemi yakından takip etmek için ankarabulteni.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.