Hastaların yoğun bakımda unutulduğu iddialarına Bakan Koca'dan yanıt geldi!

Hastaların yoğun bakımda unutulduğu iddialarına Bakan Koca'dan yanıt geldi!

Depremde hasar alan özel hastaneyle ilgili korkutucu iddiaya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yanıt geldi.

Yaşanan korkutucu depremlerin ardından Antakya'da bir özel bir hastanenin yoğun bakımında hastaların unutulduğu hayatını kaybettikleri iddialarına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yanıt geldi.

Kahramanmaraş merkezli deprem beraberinde 10 çevre ili daha etkisi altına alırken büyük bir yıkım gerçeklemiş ve sadece evler değil, okul ve özel hastaneler de deprem etkisinde zarar görmüştü. Yaşanan korkutucu depremin ardından Antakya'da deprem nedeniyle özel bir hastanede hastaların yoğun bakımda unutulduğu ve hayatlarını kaybettikleri iddialarına Bakan Koca yanıt verdi.

İDDİALAR HAKKINDA KONUŞTU!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli deprem 10 çevre ili etkiledi. Toplamda 11 ilde büyük bir yıkım meydana gelirken depremden etkilenen yerlerden birisi de Antakya oldu. Antakya acı depremden büyük ölçüde etkilenen yerler arasında yerini alırken özel hastane ile ilgili ortaya atılan iddia gündeme damga vurdu.

Hatay'ın Antakya ilçesindeki özel bir hastanenin yoğun bakımında unutulan hastaların olduğu iddiasının ardından unutulan hastalardan bazılarının hayatlarını kaybettiklerine dair görüntüler paylaşılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca korkutucu iddialar karşısında "Antakya'daki bir özel hastanedeki iddialar ile ilgili gerekli soruşturmaları başlatmış bulunuyoruz." dedi.

Gündemi yakından takip etmek için ankarabulteni.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.