Hatay iftar çadırları nerede? 2023 Hatay iftar çadırları kuruldu mu?

Hatay iftar çadırları nerede? 2023 Hatay iftar çadırları kuruldu mu?

Sahura kalkarak niyetlerini eden depremzede vatandaşların araştırma konularından birisi de iftar çadırı oldu.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin vurduğu yerlerden birisi olan Hatay'da Ramazan ayının gelmesinin ardından iftar çadırı araştırmaları yapılmaya başlandı. Peki Hatay iftar çadırları nereye kurulacak? Hatay iftar çadırı kuruldu mu, nerede?

Büyük bir yıkımın meydana geldiği Hatay'da pek çok kişi çadır ve konteynırlarda konaklamaya devam ederken Ramazan ayının gelişiyle birlikte Hatay'da binlerce depremzede bu gece sahura uyandı. Sahura kalkarak niyetlerini eden depremzede vatandaşların araştırma konularından birisi de iftar çadırı oldu.

2023 HATAY İFTAR ÇADIRI NEREYE KURULDU?

Depremin büyük yıkıma neden olduğu illerden birisi olan Hatay'da vatandaşlar iftar çadırının nereye kurulduğunu merak ederken arama motorlarında ''Hatay iftar çadırı nereye kuruldu?' sorusunun yanıtı aratılmaya devam ediliyor.

Depremin ağır şekilde vurduğu Hatay'da il merkezi olmak üzere ilçelerde de pek çok iftar çadırı kuruldu. 2023 Hatay iftar çadırı kurulumları tamamlanırken Hatay şehir merkezinde olduğu gibi ilçelerde de iftar çadırı kuruldu. 10 ayrı bölgede 10 bin kişilik, Payas ilçesinde ise biner kişilik iftar çadırı kurulumu yapıldı.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.