Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, konusu ne?

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, konusu ne?

20 Mart 2023 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı'nda ise konu başlıkları Cumhurbaşkanlığı seçimi, sel gibi konulardan oluşacak.

Yarın gerçekleşecek olan Kabine Toplantısı'na gözler dönerken birçok kişi Beştepe'de yapılacak toplantı için gözlerini çevirmiş durumda. Türkiye'de ki son gelişmelerin konuşulacağı Kabine Toplantısı'nın gündeminde neler olacağı şimdiden merak edilirken birçok kişi Kabine Toplantısı'nın saat kaçta gerçekleştirileceğini de merak etti.

KABİNE TOPLANTISI KONULARI

Bir önceki Kabine Toplantısı iki hafta önce gerçekleşmiş ve deprem bölgesindeki işletmeler için oldukça önemli kararlar alınmıştı. 20 Mart 2023 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı'nda ise konu başlıkları Cumhurbaşkanlığı seçimi, sel gibi konulardan oluşacak.

Yaklaşan seçim tarihi ile birlikte günden Cumhurbaşkanlığı seçimi olurken yarın toplanacak Kabine Toplantısı'nda da gündem Cumhurbaşkanlığı seçimi olurken aynı zamanda Şanlıurfa ve Adıyaman'da meydana gelen sel felaketiyle ilgili de incelemeler yapılacak.

Yarın Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşecek olan Kabine Toplantısı için gözler Beştepe'ye dönerken alınacak karar ve yapılacak açıklamalar da merak edildi.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.