Kemal Kılıçdaroğlu'ndan açıklama: Açık ve net söylüyorum; kim terör örgütlerinin yanında durursa, Allah belasını versin.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan açıklama: Açık ve net söylüyorum; kim terör örgütlerinin yanında durursa, Allah belasını versin.

Niğde Mitinginde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu terör örgütünü lanetleyen açıklamalarda bulundu.

Millet İttifak'ı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Niğde'de yapılan mitingde sonunda patladı. Kendisi ile ilgili terör destekçisi söylemine çok sert bir tepki verdi. Kılıçdaroğlu açıklamalarında:

"Açık ve net söylüyorum; kim terör örgütlerinin yanında durursa, kim onların ayağına hakimi, savcıyı gönderirse Allah belasını versin."

kilicdaroglu-undan-borsa-daki-vurgunlarla-ilgili-sert-sozler-odetecegim-1064874-5.jpg

Açıklamalarına terör örgütlerinin asıl hedefi olduğunu söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu açıklamasında: Terör örgütünün saldırısına uğrayan benim." dedi. 2016 yılında Artvin'de konvoyuna pkk tarafından ateş açılan Kemal Kılıçdaroğlu yaralanmadan çıkmıştı.

207461.jpg

Son olarak Milliyetçilik vatanseverlik gibi kavramları konu ettiği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi: "Bu beyler çocuklarına paralı askerlik yaptırırken, ben oğlunu askere gönderen birisiyim." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.