Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnceye destek: Halil İbrahim Sofrası ona her zaman açık!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnceye destek: Halil İbrahim Sofrası ona her zaman açık!

Muharrem İnce'nin olduğu iddia edilen kaset ile ilgili Kemal Kılıçdaroğlu açıklamada bulundu. Bu FETÖ taktiği bunu yapanlar operasyoncudur, şantajcıdır, montajcı pisliklerdir.

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla ve sosyal medyada yapılan özel hayatı ile ilgili paylaşımlar ile ilgili açıklama yaptı.

kapak-221546.webp

Yaşadığı rahatsızlık dolayısıyla mitinglerini ve buluşmalarını ertelemesi hakkında rakibi Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı televizyon programında geçmiş olsun dileklerini iletti. Açıklamasında Kemal Kılıçdaroğlu,

"Bugün rahatsızlığını duyduğum andan itibaren kendisine ulaşmaya çalışıyordum ancak ulaşamıyordum, sonunda ulaşabildim. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum."dedi. Sosyal medyada Muharrem İnceye ait olduğu iddia edilen paylaşımlarla ilgili Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamalarında görüntülerin montaj olduğunu gerçekliğini yansıtmadığını söyledi.

1123926-875885287.jpeg

Eskiden beraber siyaset yaptığı Muharrem ince ile ilgili Kemal Kılıçdaroğlu kapının her zaman açık olduğu ve aramıza katılmak isterse ona her zaman yerimiz var şeklinde açıkladı. Açıklamaları şu şekilde,

"Halil İbrahim soframız ona hep açıktır. Gelmek istiyorsa otursun soframıza değişimi birlikte getirelim. Bu pislikleri birlikte temizleyelim siyasetin içinden" diyerek Muharrem İnce'nin yanında olduğunu ve isterse aramıza katılabilir açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.