Kırmızı kategoride yer alan terörist jandarma tarafından etkisiz hale getirildi!

Kırmızı kategoride yer alan terörist jandarma tarafından etkisiz hale getirildi!

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde yürütülen operasyonda Şırnak Bestler Dereler bölgesinde 22 Ocak tarihinde Giresinumu bölgesinde 7 teröristin etkisiz hale getirildi.

Yurt içinde en üst düzey terörist olan ve kırmızı kategoride yer aldığı açıklanan Hamiyet Yalçınkaya Şırnak kırsalında etkisiz hale getirildi. en üst düzey terörist olan ve kırmızı kategoride aranan Hamiyet Yalçınkaya'nın öldürüldüğünü İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu paylaştı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde yürütülen operasyonda Şırnak Bestler Dereler bölgesinde 22 Ocak tarihinde Giresinumu bölgesinde 7 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklanırken yurt içindeki en üst düzey terörist olan ve kırmızı kategoride aranan Botan Saha Sorumlusu Leyla Amed kod adlı Hamiyet Yalçınkaya'nın öldürüldüğü bildirildi.

turkiyedeki-en-ust-duzey-terorist-olduruldu.webp

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun paylaşımı dikkat çekerken Soylu paylaşımında kahraman jandarmaya teşekkür ederek “Durmak yok. Eren Abluka Bestler Dereler Operasyonu’nda Türkiye’deki en üst düzey terörist olan sözde Botan Saha Sorumlusu kırmızı kategorideki Leyla Amed kod adlı Hamiyet Yalçınkaya sarı torbada. Kahraman jandarmamıza tebrikler.” ifadelerine yer verdi.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.