Mansur Yavaş Antalya'da halka seslendi: Türkiye değişim istiyor!

Mansur Yavaş Antalya'da halka seslendi: Türkiye değişim istiyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş Mersin'de halk ile buluştu. konuşmalarında Türkiye'nin değişim istediğini artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifak'ı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş Antalya'da halk ile buluştu. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte halkın karşısına çıkan Mansur Yavaş halk tarafından büyük ilgi gördü. Mansur Yavaş provokasyonlara gelinmemesi gerektiğini söyledi.

1554664.jpg

Mansur Yavaş : Türkiye'nin Değişim istediğini görüyoruz.

Mansur Yavaş halk buluşmasında seslendi,

"Ankara’da olduğu gibi değişimden korkuyorlar. Değiştiği zaman bazı şeyler incelenecek yeni bir yönetim gelecek. 21 yıldır iyi yönetim olarak sunduklarının neler olduğu ortaya çıkacak. Tıpkı Ankara’daki gibi. Bunların ortaya çıkmasını istemiyorlar. İstememekte de haklılar her gün televizyonlara düşen videolara baktığınız zaman maalesef ülkem ne hale gelmiş. Vah ülkem vah diyoruz” diyerek konuşmasına devam eden Yavaş, “Ankara 23 buçuk yıl jeliboncu bir kafaya emanet edildi. Hep karşı tarafı kutuplaştırarak asıl gayelerini gizlediler. İnsanları kutuplaştırdılar. Ben aday oluncaya kadar Ankara’ya ve Türkiye’ye de yayıldı ‘adam çalıyor ama çalışıyor’ dedirttiler. Normal bir şeymiş gibi Türkiye’ye yayıldı. Muhafazakâr kitleye kul hakkı yemek gayet normal bir şeymiş gibi kabul ettirdiler." dedi.

mnasur-yavas-biz-mevsimlik-milliyetci-degiliz-2416.jpg

Mansur Yavaş: Gerçek gündem ekonomidir.

Mansur Yavaş açıklamalarında iktidarı eleştirdi. Asıl sorunun ekonomi ve ayrıştırma olduğunu hatırlatan Yavaş sözlerine şöyle devam etti,

"Seçim zamanı geldiğinde biraz milliyetçilik sosu biraz muhafazakârlık sosu ile insanların gerçek gündemden kopmasını, gerçekleri görmesini saklamaya çalışıyorlar. Ayın 15’inden sonra gerçek gündem ekonomidir. Hükümet devam ederse hiçbir değişiklik olmayacak ama en azından Millet İttifakı gelirse bir şeyler değişecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.