Mansur Yavaş: Bunlar PKK ile masaya oturarak andımızı kaldırdı!

Mansur Yavaş: Bunlar PKK ile masaya oturarak andımızı kaldırdı!

Mansur Yavaş Ankara'da yapılan millet ittifakı mitinginde halk ile buluştu. Konuşmalarında iktidarın eleştirilerine yanıt veren Yavaş çözüm süreci ile ilgili yapılan yanlışları anlattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Millet İttifakı adayı Mansur Yavaş Ankara'da düzenlenen millet ittifakı mitinginde konuştu. Millet ittifakının son mitingi olan Ankara Mitinginde konuşan Yavaş,

"Bunlar mevsimlik milliyetçi. İşlerine gelirse milliyetçiliği ayaklarının altına alırlar. Bunlar Şehitlerimizin kanıyla siyaset yaparlar. Bize laf ettiler PKKlılar sayaç okuyacak dediler. Biz onların kaldırdığı TC tabelasını tekrar belediyemize taktık. Şehitlerimizi siyasete alet ederek oy almak istiyorlar bu kirli siyasete son vermemiz gerekiyor. Mitinglerinde gösterdiği şehitlerim çözüm sürecinde şehit oldu. Bunları unutmayalım" dedi.

melih-gokcek-mansur-yavasin-sozlerini-carpitti-teyitorgdan-yanit-geldi-3ios.webp

Mansur Yavaş sahte broşürlerin yirmi beş yıldır Ankara seçimlerinde yapıldığını ve şimdide bu uygulamanın aday Kılıçdaroğlu'na yapıldığını belirtti. Açıklamasında

“Ankara’nın sokaklarında sahte afişler dağıtıyorsunuz. Açılım döneminde şehit olanların fotoğraflarıyla siyaset yapıyorsunuz. Şehit kanıyla siyaset yapıyorsunuz. 25 senedir Ankara'da Jelibon kafalılar bunu yapıyor zihniyetleri hiç değişmedi.” dedi.

ziyaret-iha21-7075963-16-9-1546530265.webp

Adaylıktan çekilen Muharrem İnce ilgili açıklamada bulunan Yavaş,

"FETÖ döneminde başlayan komploları yine bir şekilde konuşuluyor. Sayın Muharrem İnce ile ilgili aynı şeyleri konuştular. Ha birinin özel hayatını kaydedip siyasete kullanmışsınız, ha genel montaj videolarını sahnede göstermişsiniz" diyerek iktidarı eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.