Mansur Yavaş Mersin'de!

Mansur Yavaş Mersin'de!

Mansur Yavaş Millet İttifakı mitingi kapsamında Mersin'deydi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur yavaş Mersin'de Millet İttifak'ı mitingine katıldı. Mitinge eşi Nursen Yavaş ile çıkan Mansur Yavaş Mersin halkı tarafından büyük ilgi gördü.

fvxd81wxoaa0txq.jpg

Büyük bir kalabalığa konuşma yapan Mansur Yavaş konuşmalarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yüklendi. Açıklamasında Yavaş, "En son 85 yaşındaki Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu’nu LGBT’ci ilan ettiler. Sürekli ‘Bunlar LGBT’ci’ diyorlar. Aslında kötü bir şey söylemek istiyorlar. Anlıyorsunuz ne demek istediğimi değil mi? Ben bunların LGBT karnesini açıyorum. Sayın İçişleri Bakanı, ‘Bunlar gelirse erkekle erkekle, insanla hayvan evlenecek’ diye sürekli fantazilerini anlatıyor." dedi

fvxd813xoaavknb.jpg

Cumhur İttifakı'nın devletin tüm imkanlarını kullanarak seçim propagandası işlediği söyleyen Mansur Yavaş, "Propaganda yapmak için devletin bütün imkanlarını kullanıyorlar. Devletin televizyonu TRT'de adayımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu 32 dakika konuşuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan 32 saat konuşuyor" "Hani nerde adalet?" diyerek sitem etti.

kapak-174546.webp

HÜDA-PAR hakkında konuşan Yavaş, " PKK ile aynı hedefe sahip HÜDA-PAR'ı yanlarına almışlar bizlere milliyetçilik öğretiyorlar bu kabul edilemez." dedi. HÜDA-PAR seçime AKP listelerinden aday çıkararak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediklerini açıklamışlardı. HÜDA-PAR'ın AKP listelerinden seçime girmesine halkın tepkisi de sürüyor. En son Trabzon'da bulunan HÜDA-PAR standının kapatılması için Trabzonlular yürüyüş yapmış ve stand kapatılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum