Mansur Yavaş sel felaketine yardımın yola çıktığını duyurdu!

Mansur Yavaş sel felaketine yardımın yola çıktığını duyurdu!

Sel felaketi nedeniyle Ankara'dan 4 su altı arama kurtarma dalgıcı, 6 araç, 23 personel, 24 motopomp ve 8 jeneratörün bölgeye yola çıktı.

Geçtiğimiz gün Adıyaman ve Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketi birçok cadde ve sokağın sular altında kalmasına neden oldu. Sel felaketinde 15 kişi hayatını kaybederken 5 kişi da kayboldu. Bölgede ekipler, dalgıçlar eşliğinde kurtarma çalışmalarına devam ederken bölgede mahsur kalan vatandaşlar botlarla karada güvenli bir bölgeye alınmaya devam ediyor.

Bölgede meydana gelen sel felaketi için birçok yardım bölgeye giderken Ankara'dan da yardımın yola çıktığı duyurusu yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Şanlıurfa ve Adıyaman'a gitmek üzere 4 su altı arama kurtarma dalgıcı, 6 araç, 23 personel, 24 motopomp ve 8 jeneratörün bölgeye yola çıktığını duyurdu.

screenshot-2023-03-16t113926-949.png

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş paylaşımında ''Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaşanan sel felaketine müdahale etmek için 4 su altı arama kurtarma dalgıçı, 6 araç, 23 personel, 24 motopomp ve 8 jeneratörle yola çıktık. Allah yardımcımız olsun, en kısa sürede orada olacağız.'' ifadelerini kullandı.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.