Mansur Yavaş: Terörün her türlüsüne karşıyız silah bırakmadığı sürece kandil bombalanacak !

Mansur Yavaş: Terörün her türlüsüne karşıyız silah bırakmadığı sürece kandil bombalanacak !

Mansur Yavaş 'Bu sözler seçim kaybettirecekse kaybettirsin' diyerek konuştu: 'Kandil silah bırakmadıkça SİHA'lar orayı bombalayacak'

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, önceki akşam TV100 canlı yayınında gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Önceki akşam canlı yayında açıklamalarda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, iktidar tarafından Millet İttifakı'na yöneltilen 'Öcalan' suçlamalarına yanıt vererek, "Bu hükümet terör örgütü liderlerinin yararlanabileceği pişmanlık yasası teklifi verdi. CHP'nin itirazıyla o maddeyi geri çektiler" ifadelerini kullandı. Öte yandan Yavaş, "Bu sözler seçim kaybettirecekse kaybettirsin" diyerek terörle mücadele için net mesajlar verdi.

"BEBEK KATİLİNİ KİMSE HAPİSTEN ÇIKARAMAZ"

Yavaş, şunları söyledi:

"Bebek Katili'ni hiç kimse hapisten çıkaramaz. 360 oy lazım, bir de kamuoyunu ikna etmeniz lazım. Eli kanlı terörist cezaevinden çıkamaz, kimsenin de gücü yetmez. Bazı HDP'liler kendi tabanından oy almak için propaganda yapıyordur. Buna destek verecek bir Allah'ın kulu da yoktur. Samimi olmak lazım. Asla ve asla çıkamazlar, hiçbir pazarlık yok. Böyle bir şey gelse kim razı olacak? Bunlar sadece iktidarın kullanmasına yarayan argümanlar. Ankara'da benim seçimimde de yaptılar. Bir yerlerle kontrollü olarak bu söylemleri yapıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.