Mansur Yavaş'tan Süleyman Soylu'ya: Benim tırnağım etmez onun milliyetçiliği!

Mansur Yavaş'tan Süleyman Soylu'ya: Benim tırnağım etmez onun milliyetçiliği!

Bu sabah Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan Mansur Yavaş kendisini eleştiren Süleyman Soylu hakkında sert açıklamalarda bulundu .

Ankara Büyükşehir Belediye başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş bu sabah HALK TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Mansur Yavaş kendisi hakkında sert eleştiri yapan Süleyman Soyluya daha sert bir şekilde cevap verdi.halk-tv-konugu-mansur-yavas-kimdir-mansur-yavas-15880070-5614-amp.jpg

Süleyman Soylu yaptığı açıklamada , "Selo’nun, Murat Karayılan’ın diliyle konuşmak Mansur Yavaş’a yakışır mı; senin milliyetçiliğine yazık!" şeklinde konuşmuştu. Mansur Yavaş bugün katıldığı canlı yayında İç İşleri Bakanı Süleyman soylu hakkında sert konuştu.

fvra4krwyaib1ol.jpg

Zekeriya Öz'ün heykelini dikin diyen insanlardan biri bu

Mansur Yavaş sert şekilde konuşarak. Zekeriya Öz'ün nerdeyse heykelini dikin diyen bir insan bu diyerek Süleyman Soyluyu hedef aldı. Açıklamalarının devamında Yavaş,

"Sinan Ateş olayında Soylu sessiz, en sorumlu insan, üstelik iki de polisin adı karışmış, sesini çıkarmıyor. 'Zekeriya Öz'ün neredeyse heykelini dikin' diyen insanlardan birisi bu. Oradan geçiyor, Demokrat Parti'nin başındayken şu andaki HDP'nin o zaman Meclis'e girmesini savunuyor. Şimdi MHP'de gelecek planları var sanıyorum, bir yandan 85 terörist kaldığını iddia ediyor, bir yandan toplumu terörizme destek olmakla suçluyor. Ama HÜDA PAR'la ilgili tek söz etmiyor. Bir İçişleri Bakanı kalkıp trollük yapamaz. Benim tırnağım etmez onun milliyetçiliği." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.