Mansur Yavaş'tan Süleyman Soylu'ya: LGTB karnelerini açıyorum, bunların çok farklı fantezileri var!

Mansur Yavaş'tan Süleyman Soylu'ya: LGTB karnelerini açıyorum, bunların çok farklı fantezileri var!

Ankara Büyükşehir Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş Mersin mitinginde Süleyman Soylu'nun LGBT açıklamalarına cevap verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş yapılan mitingde İçişler Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarına cevap verdi. Süleyman Soylu açıklamalarında, "Bunlar erkek ile erkeğin evlenmesine hatta erkek ile hayvanın ilişkiye girmesine izin verecekler." demişti. Mansur Yavaş bu sözlere çok sert yanıt verdi.

kapak-143655.webp

Mansur Yavaş yaptığı açıklamada, “Şimdi ben bunların LGBT karnesini açıyorum. İçişleri Bakanı’nın çok zengin fantezileri var. 2002'den sonra 14 tane LGBT Derneği kurulmuş. Bunlardan 7'si Süleyman Soylu döneminde… LGBT oteli açılmış. Müslüman Eşcinseller Derneği'ne de izin vermişler.” dedi. Konuşmasına en son 85 yaşında Temel Karamolloğlu'nu LGBT'ci ilan ettiler bunlar siyasetin dilini çirkinleştirdiler diyerek Cumhur İttifakı'na yüklendi.

yavas-4d.jpg

Siyasetin dilinin sürekli çirkinleştirdiğini söyleyen Mansur Yavaş, " 2019 yılında biz belediye seçimini kazandığımızda bize PKKlılar DHPC'ler sayaç okuyacak dediler hani ne oldu? Belediye batacak hizmet edemeyecekler dediler. Biz geldiğimizde borç içinde olan belediyemizi kalkındırdık ve şu an tüm Ankara halkına hizmet ediyoruz. Sosyal yardımlar kesilecek dediler biz daha fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Siyasi tercihi ne olursa olsun o AKP'li aman ona vermeyelim demeyeceğiz." dedi

mansur-yavas.webp

Cumhur ittifakının seçim sürecinde Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlunu hedef alan açıklamaları artmaya devam ediyor. Bir çok açıklamalarında sert bir dil kullanan Cumhur İttifakı bu sefer Mansur Yavaş'ı hedef aldı. Mansur Yavaş yaklaşık bir hafta boyunca katıldığı mitinglerde yapılan açıklamalara aynı tonda cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.