Meral Akşener'den Erdoğan'a :  Vasatlığı seviyor !

Meral Akşener'den Erdoğan'a : Vasatlığı seviyor !

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara'da gençlerle buluştu. Akşener,"Cumhurbaşkanı Erdoğan vasatlığı seviyor" dedi.

Ankara'da gençler ile buluşan Meral Akşener gençler ile sohbeti esnasında "Erdoğan vasatlığı seviyor ilk seçildiği zaman doktorlar ile hemşireleri karşı karşıya getirdi." dedi.

Meral Akşener gezisinde Ankara/Eryaman'da bir cafe de gençler ile buluştu. Gençler Meral Akşener'e büyük ilgi gösterdi. Gençler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e "Meral Mommy" diyerek sevgisini gösterdi. Gençlerin taleplerini ve beklentilerini dinleyen Akşener , şunları söyledi;

"AK Partili kardeşlerimizin bize oy vermeleri lazım. Diyelim ki seçildi Tayyip Bey, son seçimi. Yani 5 yıl sonra yok bir daha, çünkü hukuki olarak yok. Hukuku ortadan kaldırsa da yok. Partisinde de kimse kalmadı. Şimdi bu alandaki öfke ve nefret dolu insanların içinden birisi seçilecek. Bitirelim artık bu gerilimi. Ben talibim ama bir başkasına da oy verseniz ne olur sandığa gidin. Yazık oluyor. Düşünüyorum; biz, 80 öncesinin talebeleriyiz. Eksik, yanlış oldu fakat hürriyet açısından çok daha iyiymişiz. Canımızın istediği gibi iyi kötü konuşurduk."

Göçmenleri iki yılda göndereceğiz. 250 bin dolara vatandaşlık satıldı. Yanlışı bu. 400 bin dolara çıkardılar şimdi. Bu, normal sığınmacılardan gelen sistemde anlatıldığı kadar yüksek değil. Onlar gözden geçirilebilir. Bu başka. Bir de her şey uluslararası hukukla alakalı olduğu için tamamına 'git' diyemem. Mesela en fazla Suriyeli var. Beşer Esad mıdır, Keser Esad mıdır, bilemem onu; mevcut şartlarda kim olacaksa onunla derhal el sıkışıp uluslararası hukuka göre af ilan ettiği dakikadan itibaren gönderebiliyorsun. Bunun içine Avrupa Birliği'ni de katacağız. Bir günde gitmez, o yalan. İki yılda hepsi gidecek. Anlayamadığım şu; bunlarla niye kavga ettik? Suriye'si, İran'ı, Irak'ı… Bir bütün olarak sınırlarımıza bakın, 7 trilyon dolar ticaret hacmi var. İşsizlik problemi ortadan kalkar. Niye dövüştük? Mısır'a kadar gitti iş. Şimdi Mısır'ı kat, onu kat, bunu kat; Avrupa Birliği'ni de kattığın zaman 21 trilyon dolarlık bir iş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.