MSB 2023 askerlik yerlerini açıkladı! İşte askerlik yerleri sorgulama ekranı

MSB 2023 askerlik yerlerini açıkladı! İşte askerlik yerleri sorgulama ekranı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte 2023 yılı için askerlik yerlerinin açıklandığı öğrenildi.

Bugün Milli Savunma Bakanlığı tarafından milyonlarca genç tarafından büyük bir heyecan ile beklenen askerlik yerlerinin açıklandığı öğrenildi. 2023 senesi askerlik yerleri hakkında açıklama yapan MSB Asker alma Genel Müdürlüğü tarafından sorgulamaların nereden yapılacağına dair bilgilere de yer verildi.

2023 ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI!

Vatani görevlerini yerine getirmek üzere askerliklerini nerede yapacaklarının açıklamasını bekleyen milyonlarca genç için bugün heyecanlı bekleyiş sona erdi. Bakanlık tarafından daha öncesinde de 2 Mart ile 6 Nisan tarihleri arasında askere alma işlemlerinin gerçekleştirileceğinin açıklanmasının ardından 2023 Mayıs ayı sınıflandırma dönemi için e-Devlet üzerinden sorgulamaların yapılabileceği öğrenildi.

SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

DEPREM BÖLGELERİ İÇİN AÇIKLAMA YAPILDI!

6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin ardından Adana, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Osmaniye ve Şanlıurfa'da er ve bedelli askerlik yükümlülerin sevk işlemlerinin ertelendiği yönünde açıklama yapılmıştı. Yapılan bu açıklamalar ile birlikte 6 Şubat 2023 ile 8 Mayıs 2023 tarihleri arasında birliklerine katılmayan yükümlüler hakkında bakaya işlemi yapılmayacak ve bedelli askerlik hizmeti kapsamından çıkarılmayacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.