Okullarda ara tatil kaç gün, ne zaman başlayacak?

Okullarda ara tatil kaç gün, ne zaman başlayacak?

Okulların yeniden açılmasının ardından ikinci ara tatille ilgili ayrıntılar birçok kişi tarafından merak edildi.

Milyonlarca öğrencinin gündeminde yer alan konulardan birisi de nisan ayında olacak ikinci ara tatil. Pek çok kişi ara tatile kısa süre kala araştırmalarına başlarken hem öğrenciler hem de veliler arama motorları üzerinden ''Okullarda ara tatil ne zaman olacak?'' soruları aratılmaya devam ediliyor. Peki ara tatil kaç gün olacak? Ara tatil ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek?

İKİNCİ ARA TATİL KAÇ GÜN?

Okulların yeniden açılmasının ardından ikinci ara tatille ilgili ayrıntılar birçok kişi tarafından merak edildi. Okullarda ilk ara tatil 14 - 18 Kasım tarihleri arasında yapıldı. Hemen ardından öğrenciler 2023 ikinci ara tatil ne zaman? sorusunun yanıtı aratmaya başladı.

Okulların ikinci ara tatilinin 17 Nisan ila 20 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılması kararı alındı. Bugün gündeme gelen bir diğer konu ise ara tatilin Ramazan tatiliyle birleşmesi oldu. Ramazan tatili ara tatille birleşti mi?

ARA TATİL KAÇ GÜN OLACAK?

Yapılan açıklama doğrultusunda öğretmenlerin de idari izinli sayılacağı 3 buçuk günlük ara tatil Ramazan Bayramı resmi tatiliyle birleşecek. Ramazan'ın son haftasında ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri için yılın 2. ara tatili başlamış olacak.

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Merak edilen bir diğer soru da okulların ne zaman kapanacağı yönünde oldu. Pek çok kişi '2023 okullar ne zaman kapanacak?'' sorusunun yanıtını aratırken 13 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayan ikinci dönemin ardından okullar 16 Haziran 2023 Cuma günü sona erecek.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.