Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından ilk açıklama geldi!

Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından ilk açıklama geldi!

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ve CHP Genel Başkanı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı bir araya geldi.

Türkiye'de milyonlarca seçmen 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayıma başladı. Kısa süre kala seçimler için siyasi partiler ve isimler hazırlıklarına hala devam ederken dikkat çeken Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi gerçekleşti.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ve CHP Genel Başkanı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı bir araya geldi. İki Cumhurbaşkanı adayının birbiri ile dikkat çeken görüşmenin detayları ise oldukça merak edildi. Sinan Oğan'dan toplantıya dair açıklama geldi.

SİNAN OĞAN KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİ

Canlı yayına katılarak açıklamada bulunan Sinan Oğan ''Sayın Kılıçdaroğlu nezaket gösterip randevu talebimizi kabul etti. Muharrem İnce ve Sayın Erdoğan'dan da görüşme talep edeceğiz. Taleplerimiz iş birliği değil, demokratik bir seçim dönemi geçirmek. Milletin kafasında hiçbir soru işareti olmamalı. YSK'ya çağrıda bulunuyorum. 1 milyondan fazla seçmenin kaynağı nedir?

İstanbul seçimleri 13 bin oyla kazanılmıştı. Ben burada en az 2 milyon oydan bahsediyorum. Bu iki milyon oy seçimin sonucunu belirler. Sayın Kılıçdaroğlu bana bir teklif yaptı: 'İlgili bir arkadaşı yönlendirirseniz biz seçim gecesi elimizdeki tüm verileri sizinle paylaşmaya hazırız...'' dedi.

Sinan Oğan görüşme hakkında bilgilendirme yaparken son olarak ''Türkiye'ye uzaydan insan gelmedi. Nüfus artış hızı ortada, aylardır yıllardır Türkiye'deki yabancı sayısını soruyoruz. Sürekli çelişkili rakamlar var. Kamuoyuna doğru bilgi verilmiyor. Ne İçişleri'nden ne göç idaresinden ne de YSK'dan bu konuyla ilgili net bir cevap alamadık.'' ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.