Ankara Valiliği fırtına uyarısı yaptı!

Ankara Valiliği fırtına uyarısı yaptı!

Başkent Ankara'nın hava durumu verileri yakından takip edilirken Ankara Valiliği tarafından bir son dakika uyarısına yer verildi. MGM'nin verilerine dayanarak yapılan uyarılar dikkatle takip edilirken Valilikten önemli açıklama geldi.

Ankara'ya fırtına uyarısı yapıldı! - Türkiye'de havaların ısınmaya başlaması ile beraber hava sıcaklarının da mevsim normallerinin üzerine çıkacağı bildirildi. Hava sıcaklıklarının yükselmesi ile beraber Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) de çeşitli uyarılar yaparken bugün yeni bir açıklama geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre Ankara Valiliği son dakika uyarısında bulundu. Ankara Valiliği tarafından yapılan uyarı kapsamında tarih ve saat de verilerek vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN FIRTINA UYARISI

Ankara Valiliği'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; bu gece saatlerinden itibaren yurdumuzun batı kesimlerinden başlayarak ilimiz genelinde beklenen rüzgârların; güney ve güneybatı yönlerinden fırtına (51-75 km/sa) ve yer yer kuvvetli fırtına (75-90 km/sa) şeklinde esmesi tahmin edildiğinden meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' denildi.

ankara.jpg

20 Nisan Cumartesi günü saat 00.00'da başlayacağı ifade edilen fırtına tehlikesinin de gün boyu devam edeceği bildirildi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.