Cumhurbaşkanı Erdoğan yakın zamanda öğretmen ataması yapacaklarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yakın zamanda öğretmen ataması yapacaklarını açıkladı

16 Nisan tarihinde düzenlenen Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Bir süredir merak konusu olan öğretmen atamaları hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan, bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yakın zamanda öğretmen ataması yapacaklarını açıkladı - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kuru Kabine Toplantısı sonrası basın mensupları ile bir araya geldi. Türkiye ve Irak olarak münasebetlerini farklı bir zemine oturtacaklarından bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ziyareti ile ilgili tarihin henüz netleşemediğini belirtti.

Bir süredir gündemde olan ve binlerce adayın beklediği öğretmen atamalarına ilişkin soruya da yanıt veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Öğretmen atama takvimi, kadro ve branş dağılımı belli oldu mu?'' sorularına yanıt arayanları heyecanlandırdı.

ÖĞRETMEN ATAMALARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in randevu istediği ile ilgili, "CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-04-17-084338.png

Siyasi konuların hemen ardından öğretmen atamalarına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atamalarının fazla uzamayacaklarını söyledi. Bu çerçevede Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor" ifadelerine yer vererek konunun ilerleyen günlerde netleşeceği sinyalini de verdi.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.