Yaz tatili ne zaman, karne günü tarihi belli oldu mu?

Yaz tatili ne zaman, karne günü tarihi belli oldu mu?

Yaz tatili için öğrencilerin araştırmaları başladı. Yaz tatili ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin merak ettikleri sorulara yanıt arama mesaisi devam ederken karne gününün ne zaman olduğu da araştırılan konular arasında yer alıyor.

Yaz tatili ne zaman, karne günü tarihi belli oldu mu? - Okullarda ara tatilin sona ermesi ile beraber öğrencilerin gözü bu kez karne gününe çevrildi. Karne günü hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken öğrenci, öğretmen ve veliler tatil planlarını yapmak üzere araştırmalarına başladı.

Şimdiden ''Okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili hangi tarihe denk geliyor?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. Yaz tatili heyecanla beklenirken yarıyıl tatilinin ardından okullar ikinci döneme 5 Şubat tarihinde başlamıştı. Son olarak ikinci ara tatil de Ramazan Bayramı tatili ile birleşti ve ikinci ara tatilin ardından öğrenciler okulların kapanış tarihini sorgulamaya başladı. Bu kapsamda ''MEB takvimine göre okullar ne zaman kapanacak?'' sorusu da gündemin önemli konu başlıkları arasında yer aldı.

2024 OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Milyonlarca veli ve öğrenci karne günü tarihini araştırmaya başladı. İkinci ara tatilin ardından 15 Nisan Pazartesi günü ders başı yapan öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) çalışma takvimi merak edildi. Okulların kapanacağı tarih MEB takvimi ile belli oldu.

yaz-tatili-ne-zaman-karne-gunu-tarihi-belli-oldu-mu.webp

MEB takvimine göre 2023 - 2024 eğitim öğretim dönemi 14 Haziran Cuma günü alınacak karnelerin ardından sona erecek ve yaz tatili başlayacak. Yeni eğitim öğretim yılı ise 9 Eylül 2024 tarihinde başlayacak.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.