31 Mart Yerel Seçimi sandık görevlisi ücreti ödeme tarihi ne zaman?

31 Mart Yerel Seçimi sandık görevlisi ücreti ödeme tarihi ne zaman?

31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından sandık görevlisi olarak çalışan kişiler de ödeme alacakları tarih ilişkin araştırmalarına başladı. Sandık görevlisi ücretlerinin ödemelerine dair merak edilenleri derledik.

31 Mart Yerel Seçimi sandık görevlisi ücreti ödeme tarihi ne zaman? - Türkiye'de milyonlarca seçmen 31 Mart tarihinde sandık başına gitti. Yeni yerel yönetimleri belirlemek üzere oy veren vatandaşlar yeni yöneticileri de seçti. Yerel yönetimlerin belli olması ile birlikte seçim günü sandık başında görev alan binlerce kişi de ödemelerini ne zaman alacaklarını sorgulamaya başladı.

Mahalli İdareler Seçimi 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Seçimde sandık görevlisi olarak görev alanlar ise seçim paralarının ödeneceği tarihe gözlerini çevirdi. Görevlileri ''YSK tarafından sandık görevlisi parası ne zaman yatacak?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

2024 SEÇİM PARASI YATTI MI, NE ZAMAN YATAR?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yerel seçimler 31 Mart günü düzenlendi. Seçimde sandık başlarında görev alan yüzlerce görevli ise seçim ücretlerinin ödeneceği tarihi araştırıyor.

31-mart-yerel-secimi-sandik-gorevlisi-ucreti-odeme-tarihi-ne-zaman.jpg

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde sandık görevlilerinin ücretlerinin ödeneceği tarihi henüz belli olmadı. 2024 yılında gerçekleştirilen yerel seçimler için sandık görevlisi ücretleri ise şöyle;

Sandık kurulu başkanlarına 2.947 TL,

Sandık memurlarına 2.088 TL,

Partili üyelere 1.044 TL,

Bina sorumlularına 2.936 TL ücret ödenecek.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.