Acil paraya ihtiyacı olanlar için  Vakıfbank'tan müjde! Şimdi al 3 ay sonra öde!

Acil paraya ihtiyacı olanlar için Vakıfbank'tan müjde! Şimdi al 3 ay sonra öde!

Acil paraya ihtiyacı olanlara müjde Vakıfbank'tan geldi. Acil kredi ihtiyacınız mı var? Hemen o bankadan kredi alma imkanı hem de 3 ay ertelemeli.

Günümüzde ekonomik sıkıntının içinde bulunduğumuz durumlarda insanlar genelde krediler ile ayakta duruyor. Kredi miktarı da yaşam standartlarını etkiliyor. En uygun kredi nerde sorusuna artık son. Vakıfbank yeni müjdeyi açıkladı. Düşük faizli 100 bin TL üstelik 3 ay erteleme fırsatı. Şimdi al 3 ay sonra öde.

mjndvncd6ec1pl0cdtdo6a.webp

Vakıfbank yeni kredi imkanlarını açıkladı. Bu açıklamaya göre 3 ay ertelemeli 100 bin TL kredi imkanına yer verdi. Yeni açıklamaya göre düşük faizli krediyi müşterileri ile buluşturan Vakıfbank vatandaşların en uygun kredi alabileceği yer haline geldi. Açıklama kapsamında en düşük 3 Bin TL'den en fazla 125 bin TL'ye kadar kredi çekme imkanı sunuyor. Müşteriler isterse 3 ay erteleme ile ödemeye başlar ve ertelenen kredi miktarı diğer aylara taksit olarak ödenebiliyor.

faizsiz-kredi-veren-bankalar-hangileri-6f7e1.png

Kredinin kampanya kapsamında sunduğu imkanlar şu şekilde:

Aylık eşit taksitli,
Artan taksitli
Azalan taksitli
3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli,
3 ayda bir eşit taksitli,
Son taksit balon ödemeli,
Değişken taksitli

Faiz oranı nedir ?

Vakıfbank sunulan kredinin faiz oranını açıkladı. Kampanya kapsamında %1.57lik faiz uygulaması ile kredi çekme imkanı sağlıyor. Vakıfbank yaptığı açıklamada, "Kredi kampanyasının aylık akdi faiz oranı %1,57’den başlamaktadır. Faiz oranı, kişinin KKB (Kredi Kayıt Bürosu) notuna ve Bankamızdan maaş alıp almama durumuna göre değişiklik gösterir." dedi

59a59d8f-2513-4553-ba91-acf067cd7624.png

100 bin TL ödemesi Ne kadar?

Alınan 100 bin TL'lik kredi 24 ay vade ile ödeme fırsatı yaratıyor. Aylık olarak 5.264.68 TL ödeme imkanıyla Vakıfbank müşterilerine bu imkanı sağlıyor.Kredi tahsis ücreti 500 TL olarak açıklandı. 100 bin lira için toplam geri ödeme ise 126 bin 852 TL olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.