Akaryakıta bir zam daha yola çıktı!

Akaryakıta bir zam daha yola çıktı!

Türkiye'de yeni yılın ardından gelen zam haberleri an ve an takip edilirken özellikle de araç sahipleri tarafından bu zam oranı oldukça yakından takip ediliyordu. al

Araç sahibi vatandaşlar akaryakıt sektörünü her geçen gün takip etmeye devam ederken akaryakıta bir zam daha yola çıktı. OPEC+ grubunun mayıs ayından itibaren üretim kesintisine gitme kararıyla petrol fiyatlarında yüzde 6 bazda yükselme meydana geldi.

Türkiye'de yeni yılın ardından gelen zam haberleri an ve an takip edilirken özellikle de araç sahipleri tarafından bu zam oranı oldukça yakından takip ediliyordu. Araç sürücüleri bir artan bir azalan akaryakıt fiyatına bağlı olarak araç kullanırken benzine gelen zammın ardından motorine de bir zammın yolda olduğu öğrenildi.

MOTORİNE ZAM MI GELİYOR?

Bu nedenle Türkiye'de ki akaryakıt fiyatları doğrudan etkilenirken hafta içinde benzine gelen zammın ardından şimdi de motorin zammı yola çıktı. Motorine Pazartesi gecesinden geçerli olmak üzere 67 kuruş zam gelmesi beklenmeye başlandı.

5 Nisan Çarşamba benzine 1 lira 12 kuruşluk zammın gelmesinin ardından Pazartesi gününden itibaren da motorine zam gelmesi beklenmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.