Ayçiçek yağı fiyatını duyan CarrefourSA'ya koşuyor! 5lt, 2,lt, 4 lt, Ayçiçek yağında dev indirim

Ayçiçek yağı fiyatını duyan CarrefourSA'ya koşuyor! 5lt, 2,lt, 4 lt, Ayçiçek yağında dev indirim

Vatandaşlar uygun fiyatlı Ayçiçek yağı fiyatlarını araştırmaya devam ederken birçok kişi uygun fiyatlı market ürünlerini araştırıyor.

Gelen zamlardan en çok etkilenen sektörlerden birisi de gıda sektörü olurken vatandaşlar özellikle de yağ fiyatları ile başa çıkmaya çalışıyor. Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşın cebini her geçen gün daha da zorlamaya devam ederken CarrefourSA'da dev Ayçiçek yağı indirimi başladı.

Vatandaşlar uygun fiyatlı Ayçiçek yağı fiyatlarını araştırmaya devam ederken birçok kişi uygun fiyatlı market ürünlerini araştırıyor. Uygun fiyatlı market zincirlerinden birisi olan CarrefourSA'da Ayçiçek yağı fiyatları araştırılmaya devam edilirken CarrefourSA markette yer alan Ayçiçek yağı fiyatları da araştırma konusu oldu.

EN UYGUN YAĞ MARKALARI

Market raflarındaki etiket fiyatları vatandaşın cebini zorlarken özellikle de vatandaşlar Ayçiçek yağı alışverişinde temkinli davranıyor. Fiyatları fırlayan Ayçiçek yağı için market kampanyaları araştırılmaya devam edilirken CarrefourSA markette market indirimi dikkat çekti.

11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesinin ardından CarrefourSA'da Ramazan ayına özel indirimler başlarken birçok kişi Ayçiçek yağı fiyatlarına göz atmaya başladı. Ayçiçek yağında indirim kampanyası oldukça dikkat çekerken güncel yağ fiyatları da merak edildi.

CARREFOURSA AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

Yemeklerin, tatlıların olmazsa olmazı Ayçiçek yağının fiyatı görenleri şaşkına çevirmeye devam ediyor. Ayçiçek yağını tasarruflu kullanmaya başlayan vatandaşlar özellikle de alışveriş sırasında market kampanyalarını araştırırken CarrefourSA Ayçiçek yağı kampanya detayları araştırıldı.

CarrefourSA Ayçiçek yağı market kampanyasında yer alan litreler ve fiyatları ise şu şekilde yer alıyor;

  • Sırma Ayçiçek Yağı 5 L Dar Ağız: 129,90 TL
  • Orkide Ayçiçek Yağı 2 L: 78,95 TL
  • Orkide Ayçiçek Yağı 4 L: 144,90 TL
  • Komili Ayçiçek Yağı Pet 4 L: 119,90 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı Pet 5 L: 152,90 TL
  • Carrefour Ayçiçek Yağı 4 L: 99,90 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.