Bir zam bir zam daha! Benzin ve motorine bir zam daha!

Bir zam bir zam daha! Benzin ve motorine bir zam daha!

Benzin ve motorine bir zam daha geldi! İki gün üst üste gelen zam sonrası benzin 20 TL'yi motorin ise 19 TL'yi aştı. Benzin ve Motorine ne kadar zam geldi?

Son günlerde benzin ve motorine üst üste zam geldi. Geçtiğimiz hafta içerisinde iki kere üst üste yapılan indirim sonrası yüzleri güldürmüştü. Ancak bu sevinç kısa sürdü. Son 3 gün içerisinde 3. kez benzin ve motorine zam geldi. Zam miktarı ne kadar ? Hangi illerde ne kadar olacak? Pompaya ne zaman yansıyacak?

shutterstock-665105398.jpg

Benzine ve motorine ne kadar zam geldi?

Ukrayna-Rusya savaşı sonrası brent petrol ve piyasaların dalgalı olması sonrası bir zam daha geldi. Hükümet brent petrolün varillerinde fiyat artışı olması sonrası çifte zam yapıldığı açıklandı. Akaryakıta son dönemde gelen indirimlerin ardından bu kez çifte zam geldi. Bu gece yarısından itibaren benzinin fiyatı 43 kuruş, motorinin ise 66 kuruş arttı.

1664958217572-zam.jpg

Büyükşehirlerde Benzin ve Motorin fiyatları ne kadar oldu?

Zammın ardından benzin İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 19 lira 76 kuruşa, Avrupa Yakası'nda 19 lira 81 kuruşa, Ankara ve İzmir'de 20 lira 16 kuruşa satılıyor. Motorin ise İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 18 lira 58 kuruşa, Avrupa Yakası'nda 18 lira 64 kuruşa, Ankara'da 19 liraya, İzmir'de 19 lira 09 kuruşa depolara dolduruluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.