Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Gazeteci İbrahim Haskaloğlun'dan yanıt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Gazeteci İbrahim Haskaloğlun'dan yanıt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı etkinlikte gençlerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin tutuklanması iddia ediliyor sorusuna basın mensupları hapse atılmıyor açıklamasına İbrahim Haskaloğlu cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençler ile katıldığı programda soruları yanıtladı. Sorulan bir soruda gazetecilerin tutuklanması iddia ediliyor sorusuna karşı Recep Tayyip Erdoğan , "Türkiye'de iddia edildiği gibi basın mensupları hapse atılmıyor." cevabı sonrası. Kişisel verilerin çalınması ile ilgili haber yapan ve tutuklanıp 7 gün hapse giren İbrahim Haskaloğlu sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

haskolouglu.jpg

Ünlü gazeteci İbrahim Haskaloğlu yaptığı haberde bir hacker grubunun e-devlet üzerinden verilerin çalındığı ve sızdırıldığını belirtmişti. Bazı kimlik belgelerini paylaşarak haberin gerçekliğini kanıtlayan İbrahim Haskaloğlu bir sonraki gün tutuklanmış ve 7 gün boyunca hapse girmişti.

Haskaloğlu sosyal medyasından paylaşım yaptı

Sosyal medya hesabında yayınladığı mesajda Haskaloğlu,

"Sizin ve 85 milyon Türk Vatandaşının verileri çalınmıştı. Bunu haber yapmadan önce gerekli yerlere bildirdim, Meclis başkanı dahil. Hiç kimse umursamadı. Sizin kişisel verilerinizi gizleyerek olayı anlattım ve hapse girdim. Hala yurtdışı yasağım var. Sicilim İçişleri Bakanından daha temiz ve Şehit yakınıyım. İnsanları yanıltıyorsunuz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.