Doğalgaza ne zaman indirim gelecek, ne zaman gelecek?

Doğalgaza ne zaman indirim gelecek, ne zaman gelecek?

İnternet sitesi üzerinden Nisan ayına özel tarife tablosu yayımlayan Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Nisan ayında geçerli olmak üzere indirim yapıldığı görüldü.

Yapılan açıklama doğrultusunda sanayide kullanılan doğalgaza indirim uygulaması yapılacağı belirtilirken birçok kişi doğalgaza gelecek indirimle ilgili araştırmalarına başladı. Peki doğalgaza ne kadar indirim gelecek? Doğalgaza ne zaman indirim gelecek?

Elektrik üretim amacıyla gazın satış fiyatında yüzde 16,67, sanayi kuruluşlarında ise yüzde 20,01 indirime gidileceği belirtildi. İndirimin ne zaman geleceği ise birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı.

DOĞALGAZ İNDİRİMİ NE ZAMAN GELECEK?

İnternet sitesi üzerinden Nisan ayına özel tarife tablosu yayımlayan Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Nisan ayında geçerli olmak üzere indirim yapıldığı görüldü. Yayımlanan Nisan ayına özel tarife tablosunda Doğal gazda nisan geçerli olacak mesken abonelerinin tarifesi sabit kalırken, sanayi aboneleri ve elektrik üretim amaçlı tarifede indirim yapıldı.

Gaz dağıtım şirketlerine Nisan ayında uygulayacağı doğalgaz satış fiyatı 1000 metreküp doğal gaz için 4 bin 80 lira olarak belirlenirken Sanayi abonelerinin tarifesi, kademe 1 için 1000 metreküp doğal gazda 7 bin 124 lira, kademe 2 için ise 9 bin 478 lira olarak belirlendi.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.